Business Bootcamp

Even iets heel anders… Ik ben van het weekend naar het Business Bootcamp geweest van Open Circles, geweldig! Ik kan niet eens beginnen te beschrijven wat ik daar geleerd heb in twee dagen tijd. De doelgroep is ondernemers of mensen die als ondernemer willen gaan beginnen. Doelstelling is om je business een (startup) boost te geven en je handvaten te geven om je business tot een succes te maken.

Eén van de zaken die ik er geleerd heb is “ask, ask, ask…” en dat nee horen niet erg is, zo zijn er heel veel zaken, groot of klein die je er leert maar dit was er één die ik meteen in de praktijk gebracht heb. Mocht je dus in nabije toekomst het idee krijgen dat ik veel vraag… dat zou zomaar kunnen kloppen!

Ondertussen ook al flink aan het nadenken geslagen over zaken als doelgroep, doelstelling, drijfveren en dit ook op papier aan het zetten, “als je het niet opschrijft gaat het niet gebeuren”. Dit was iets wat bij mij nog al eens wilde blijven hangen in mijn hoofd maar het op papier zetten helpt enorm. Maar roept ook steeds meer vragen op waardoor je weer een beter beeld krijgt over hoe je bedrijf in elkaar steekt en waar je naar toe zou willen. Al met al een avontuur wat begonnen is met een tweedaagse storm en wat voorlopig nog niet afgelopen is. Er komt een mooie tijd aan!

Wil je er nog meer over horen, schroom niet me te bellen of te mailen, mijn advies is simpel: GA!

Om dit af te sluiten natuurlijk nog wel een stukje fotografie, een foto van schiphol, gemaakt met een middenformaat (medium format) filmcamera:

Loopband schiphol airport