Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Een bruidsreportage is eigenlijk het leukste wat je kunt doen. Mensen op hun mooiste dag fotograferen, wat wil je nog meer?

Of je nu gaat voor een reportage van een uur in het park of dat je de hele dag van voor naar achter vast wil leggen, het blijft later leuk om terug te zien.

Met het bruidspaar worden duidelijke afspraken gemaakt over wat hun idee is over de reportage en het bruidspaar wordt geadviseerd over mogelijkheden waar ze misschien nog niet aan gedacht hadden. Met het bruidspaar wordt ook de locatie of locaties bepaald en de stijl van fotograferen. Bij een onbekende locatie is het mogelijk om van tevoren met of zonder het bruidspaar kijken wat de mogelijkheden zijn. Bij het bepalen van de locatie en de fotostijl wordt zoveel mogelijk nadruk gelegd op de persoonlijkheden. Ben je een hockeyfan? Waarom dan niet een paar plaatjes op het hockeyveld? Natuurlijk komen de standaard portret- en statiefoto’s ook aan bod maar in welke mate beslist het bruidspaar zelf.

Ideeën zijn altijd welkom, hoe gek ze ook mogen lijken!

Die onvergetelijke dag is natuurlijk niet compleet zonder een set sprankelende foto’s!

Maar na de bruiloft hoeft de feestvreugde nog niet afgelopen te zijn. Natuurlijk kan een mooi trouwalbum ook door oseven verzorgd worden. Hierbij geldt: “klant is koning”. Alles op dvd? Geen probleem. Andere mogelijkheden zijn; een slideshow voor op de tv of een (door het bruidspaar opgegeven) selectie op internet als slideshow. Met eigen muziek, tekst en een online gastenboek kunnen ook vrienden en familie de dag nog een keer overdoen!

Bekijk voor meer foto’s ook een aantal reportages.