Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie voeren we bij oseven fotografie uit met een andere insteek; er word gekeken naar de personaliteit van het bedrijf om daar passende foto’s bij te maken. Zo komt uw bedrijfsidentiteit over zoals het bedoeld is! De stijl van de foto’s matchen uw huisstijl waardoor alles er als één geheel uitziet. Of de foto’s nu online in een nieuwsbrief komen, op de website of in een folder, ze zullen bijdragen aan het gevoel bij een bedrijf.

Zakelijke portretten van alle medewerkers voor op de website, portretten voor tijdschriften, verslaglegging van evenementen, dit alles is mogelijk door oseven fotografie.

Voor bedrijven die (voornamelijk) hun eigen marketing uitvoeren is er het concept van “the business package” ontwikkeld. Door een ochtend of een dag op het bedrijf foto’s te maken beschikt je over een set van foto’s die gebruikt kunnen worden op alle vlakken. Geen stockfoto’s meer gebruiken die je klanten al van anderen gezien hebben maar persoonlijke foto’s. Voor een bestaande klant de herkenning van het bedrijf en de mensen voor prospects een teken dat er ook mensen achter je bedrijf zitten. Vaak word er één medewerker of medewerkster aangesteld als boegbeeld van de organisatie zodat deze in alle marketinguitingen terugkomt. Natuurlijk is dit prima te combineren met een serie portretten op locatie. Hiervoor word er vaak gebruik gemaakt van een mobiele studio zodat er professionele resultaten behaald worden. In plaats van alle medewerkers naar de studio te laten komen, komt de studio gewoon naar het bedrijf toe. Dit scheelt weer een hoop aan reistijd voor de medewerkers.

Bekijk hier een aantal reportages